Setena Edició de la Carrera Ciclista “Clàssica Isaac Gàlvez”

La carrera es va disputar el dissabte 19 de maig i va comptar amb un total de 148 ciclistes de diferents nacionalitats

Aquest dissabte dia 19 de maig, es va disputar la setena edició de la cursa ciclista “Clàssica Isaac Gàlvez”. La competició en record del ciclista vilanoví va comptar amb la participació de 148 ciclistes de diferents nacionalitats i va ser organitzada per la Unió Ciclista  Vilanova i la Geltrú, la família d’Isaac Gàlvez i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El ciclistes, procedents de les categories sub23, elit i màster, varen transcórrer 128km per les carreteres del Garraf, Alt i Baix Penedès, amb la sortida des del Pavelló Municipal Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú a les 15:39h, i la línea d’arribada al mateix punt.

Oficialment, dels 148 ciclistes que varen prendre sortida, només en van arribar 67. La cursa, una de les més disputades en les darreres edicions, va fer que el jove Jordi López, (Lizarte -Sub23)  amb un temps de 03:07:16 es proclamés campió amb un més que igualat esprint contra Oriol Colomer (G.E. Esteve-elite). El tercer classificat, a cinc segons del guanyador, va ser el vilanoví i tricampió d’Espanya en ciclisme paralímpic en pista, Joan Font.

Imatge de l’arribada a la meta de Jordi López i Oriol Colomer. Foto: Jordi Nieto

El podi en les diferents categories va deixar els següents guanyadors:

Classificació Elite: Oriol Colomer. (G.E. Esteve)

Classificació Màster 30: Pioline Renaud (Drag Bycicles)

Classificació per Equips: Drag Bycicles (França)

Classificació de Metes Volants: Pau Llaneras. (Ampo Goierriko)

L’entrega de premis, va ser realitzada per la regidora d’esports i tinent d’alcaldia de       l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, acompanyada en tot moment d’Antoni Palacios, president de la Unió Ciclista Vilanova, la família d’Isaac Gàlvez i l’exacampió mundial i olímpic en ciclisme en pista, Joan Llaneras.