Sant Pere de Ribes celebrarà la XVII Nit de l’Esport

En aquesta cita anual, es reconeix a esportistes i persones vinculades a l’esport local

Imatge de la darrera Nit de l'Esport de Sant Pere de Ribes. Foto: Aj. SPDR

L’esport local es dona cita un any més aquest divendres, dia 31 de gener, a partir de les set del vespre en la dissetena Nit de l’Esport, una vetllada de reconeixement als i les esportistes, clubs i persones vinculades al món de l’esport. La Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari d’aquest vetllada en la qual s’hi esperen prop de 280 persones.

La Nit de l’Esport reconeixerà la feina feta al llarg de la temporada esportiva 2019 pel teixit associatiu esportiu del municipi i serveix per posar de manifest el valor de clubs i associacions en la promoció de la pràctica de l’esport, la cohesió social i el foment d’hàbits saludables. Per aquest motiu en la jornada es retrà homenatge a les persones, esportistes i entitats per la seva tasca, els èxits assolits o la seva trajectòria. Com a novetat d’aquest any, a la resta de reconeixements esportius, s’incorporarà el lliurament d’una placa personal o col•lectiva en agraïment al foment de l’esport femení.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; els regidors d’esports de les Roquetes i Ribes, David Navarro i Josep Moya, respectivament; entre d’altres representants municipals.