Les parelles formades per Júlia Bonet i Elena Biosca, i Hernán Tovar i Nico Zanotta guanyadores de la segona prova de Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

La competició celebrada aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú va estar marcada per una climatologia adversa

0
188
Imatge de la darrera edició del torneig. Cedida

El fort vent de dissabte i les pluges de diumenge van marcar la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, que va tenir com a vencedors a la parella formada per Júlia Bonet i Elena Biosca, en categoria femenina, i Hernán Tovar i Nico Zanotta en categoria masculina.

La primera semifinal masculina va enfrontar les parelles formades per Hernán Tovar i Nico Zanotta i els germans Javier Vicent Monfort, amb victòria pels primers. La segona semifinal jugada per les parelles Sergio Ramírez i Zdravko Kamenov, i Agustín Correa i Conrad Rovira, es va decantar pels primers.

En el quadre femení, Júlia Bonet i Elena Biosca van passar a la final després de guanyar a la parella formada per Laura Pallarès i Íngrid Grau. La segona plaça per la final la va aconseguir la parella formada per Maria Palet i Sara Segarrà, després de vèncer en semifinals a les germanes Raquel i Laura Brun.

Les dues finals, masculina i femenina, es van decidir al set de desempat.

FER UN COMENTARI