La Mitja Marató de Sitges busca voluntaris

Les persones interessades en col·laborar en l'organització fent tasques de control en carrers i cruïlles, lliurament de dorsals i xips, servei de guarda-roba o avituallaments, entre d’altres, poden formalitzar la seva participació amb el Departament d'Esports a través del correu esports@sitges.cat o bé trucant al telèfon 93 894 50 56

0
224
Circ Raluy Legacy 728×90

La celebració de la 36ª Mitja Marató Sitges Gran Premi Allianz. Ànec Blau Intersport Quinze, 8è Quart de Marató de Sitges busca persones voluntàries per fer possible el desenvolupament d’uns dels esdeveniments esportius més destacat del calendari local.

El dia de la cursa, diumenge 13 de gener, els voluntaris faran tasques a la fira del corredor i a la cursa, al guarda-roba, als avituallaments i als carrers, entre les 7.00 i les 12.30 hores, en funció de la tasca que es desenvolupi. Els voluntaris estaran convidats a assistir a la festa-berenar el dijous 17 de gener a les 19h a Sport Bar Sitges on es lliuraran regals dels principals patrocinadors.

Les persones interessades en participar poden contactar amb la Regidoria d’Esports a través del telèfon 93 894 50 56, per tal de facilitar les dades personals, o bé, a través del correu electrònic esports@sitges.cat.

FER UN COMENTARI