El Xou Secundària del CPA Vilanova, subcampió de Catalunya a la Final dels Jocs Esportius Escolars

El grup ha revalidat la segona plaça que ja va assolir a la final territorial de Barcelona

Imatge del xou del CPA Vilanova. Cedida

El pavelló del Reus Deportiu, a la localitat de Reus, ha acollit durant aquest diumenge 9 de juny la Final Nacional de Patinatge Artístic d’Equip organitzada pel Consells Esportius de Catalunya. El Xou Secundària del CPA Vilanova ha revalidat la segona plaça que ja va assolir a la final territorial de Barcelona i s’ha proclamat subcampió de Catalunya.

L’equip vilanoví format per: Ainara Arbalat, Mar Besó, Arés Colet, Júlia de Arias, Rosalía Pera, Ainoa Fuentes, Naroa Fraile, Paula Gómez, Anna López, Aina Marín, Abril Martínez, Aina Mestres, Joana Muñoz, Luna Muñoz, Aina Murga, Ivette Sánchez, Laura Soto, María Valldosera, Ariadna Vallverdú i Maria Vendrell i, sota la direcció tècnica i artística de Mari Carmen Garcia i Toni Garcia i amb la col·laboració de Meritxell Bachero, ha executat la coreografia ‘A la caça!’ amb gran precisió i excel·lent tècnica i interpretació artística. Les vilanovines han posat el punt i final a una gran temporada marcada per la dificultat de competir amb un equip gran que ha esdevingut un gran equip.

El CPA Vilanova clou la temporada en la modalitat de xous amb sengles subcampionats. D’una banda l’1 i 2 de juny es va celebrar a la ciutat de Lattes (França) el campionat ‘International de Patinage de Groupe’ on el Xou Petit es va proclamar subcampió mentre que el Xou Secundària s’ha erigit aquest diumenge com a subcampió de Catalunya en la Final Nacional dels Consells Esportius de Catalunya.