El vilanoví Marc Soler present a la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya

El corredor de l’equip Movistar Team es perfila com a un dels preferits per pujar al podi de la competició catalana

Imatge de Marc Soler a la Volta. Foto: Movistar Team

Aquest dilluns comença la 99ª edició de la Volta Ciclista Catalaunya amb l’etapa Calella-Calella. La competició que reunirà a quasi dos-cents ciclistes de diferents equips i diferents nacionalitats finalitzarà el proper diumenge 31 de març a Montjuïc, Barcelona. Fins a un total de set etapes repartides en una setmana recorreran tota Catalunya on no hi faltaran també les tan esperades etapes de Pirineu, amb els ascensos a les estacions d’esquí de La Molina i Vallter.

Entre els quasi dos-cents ciclistes que participaran d’aquesta edició, el vilanoví Marc Soler hi tornarà a ser present per cinquè any consecutiu i ho farà amb l’equip Movistar Team, equip on competeix des de 2015 i amb el que darrerament ha signat la seva renovació. En la darrera edició de la Volta a Catalunya, Soler es va acabar enfundant el mallot al Millor Ciclista Català entregat pel també vilanoví i Primer Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueres.

Amb tan sols vint-i-cinc anys, el ciclista vilanoví ja ha participat en el Tour de França, el darrer mes de juliol, i a la Vuelta a Espanya, l’any 2017. Així mateix, entre el seu palmarès, l’any passat, tot just deu dies abans de començar la Volta, Soler es coronava com a guanyador de la clàssica Paris-Niça. Tot això sense passar per alt que l’any 2015 es va proclamar vencedor del Tour el Porvenir.

En declaracions a la Ciutat del Garraf, Marc Soler ha assegurat que es mostra especialment il·lusionat per ser l’únic ciclista català que competirà en la Volta d’enguany. El vilanoví ha afirmat que el Movistar Team està preparat per tornar a pujar al podi, malgrat ser conscients del gran nivell dels corredors presents en aquesta 99a edició. “La Volta no és gens fàcil  i aquest any hi ha una participació de luxe. Les etapes de muntanya seran especialment dures, sobretot les de la Molina i Vallter, on segurament em tocarà estar davant de tot per tirar”, ha aclarit el corredor vilanoví.