El Campionat de Catalunya de Tennis Platja es disputarà a Vilanova i la Geltrú

El Club Tennis Vilanova acollirà la fita esportiva que tindrà lloc a la Platja de Ribes-Roges durant el 5 i 6 d’octubre

En el marc del torneig  Open Banc Sabadell Conde de Godó, al Reial Club de Tennis de Barcelona, s’ha realitzat  la presentació de la Final del Circuit Copa de Catalunya de Tennis Platja que es disputarà a la Platja de Ribes-Roges de Vilanova i la Geltrú i que serà al mateix temps el Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat.

L’estand oficial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, presidit pel seu primer Secretari i també vilanoví, Gerard Figueras,  ha estat la ubicació on ha tingut lloc l’acte i  on també hi han assistit el President de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo i el president del Club de Tennis Vilanova, el Sr. Pedro Muñoz, acompanyat per dos membres de la junta de l’entitat, Rafael Acacio i Pere Barberà.

El Club Tennis Vilanova acollirà dues de les tretze proves que formen el Circuit Copa Catalunya de Tennis Platja, la primera  durant el mes de juliol i la segona en el mes d’octubre. Serà en aquesta darrera fase, entre els dies 5 i 6 d’octubre,  quan es disputarà la final de la competició i que esdevindrà alhora el campionat català.

En declaracions oficials del Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, a La Ciutat del Garraf, ha assegurat que és una gran oportunitat per demostrar tot el potencial esportiu que té la platja de Vilanova. Així mateix, es mostra “molt satisfet” pel posicionament del Club Tenis Vilanova dins del calendari esportiu català. Figueras també ha incidit en l’auge del tennis platja català, que aprofita els quilòmetres de Costa de què disposa Catalunya.