Detall La Clàssica Isaac Gálvez se celebra aquest dissabte 18 de maig

La vuitena edició de la prova ciclista esdevé una cita fixa, dins el calendari esportiu de la ciutat

Imatge de la cursa Isaac Gàlvez. Cedida

Dissabte 18 de maig se celebra la vuitena edició de la cursa ciclista Clàssica Isaac Gálvez. Una prova, organitzada per la Unió Ciclista Vilanova, que ja forma part del calendari esportiu de la ciutat, tant pel que fa a l’alt nivell dels participants, com per l’exigència tècnica del circuit.

La sortida de la cursa es farà a les 15.30 hores des del davant del C.E.M. Isaac Gálvez, amb arribada al mateix lloc al voltant de les 18 hores. Els participants hauran de completar un recorregut de 128 quilòmetres amb desnivells que arriben al 16%, i amb 2 passos de meta volant. Pel que fa a la seva procedència, es manté similar a la d’anys anteriors, i es confirmen corredors arribats de Múrcia, València o Saragossa en les categories d’elit Sub23 i Màster 30.

Enguany es repeteix el lliurament del mallot, dissenyat especialment per l’ocasió, al guanyador de la cursa. Una peça de roba amb la qual es pretén donar, amb el pas dels anys, prestigi a aquesta competició.

La Clàssica esdevé una prova puntuable en el rànquing nacional d’Espanya, a l’espera que la Federació Nacional de Curses la reconegui dins la categoria de Copa Espanya. Una petició que des de fa anys sol·licita l’organització.

La implicació de la ciutadania esdevé un aspecte molt important per a les persones participants en la prova ciclista. Per aquest motiu, des de l’organització es demana una àmplia assistència a la sortida i sobretot l’arribada dels corredors, ja que acostuma a ser un dels moments més emocionants i competitius de la prova.