El Club Futbol Vilanova certifica l’ascens a primera catalana

Els vilanovins es proclamen campions a tres jornades del final de temporada.

Després que la temporada passada el CF Vilanova perdés la categoria i descendís a segona catalana, aquest cap de setmana,  el club vilanoví ha tornat a ser equip de primera tot i l’empat (1-1)  aconseguit al camp de l’Atlètic Prat Delta.

Els vilanovins després d’una profitosa temporada han aconseguit sumar els punt necessaris per proclamar-se campions del tercer grup de la segona catalana a tres jornades del final.  Els jugadors d’Agus Isabel han sigut  campions aquest diumenge després de l’empat per 0-0 de la Unió Esportiva Rubí contra l’Atlètic Fatjó. Gràcies a aquest resultat el CF Vilanova  ha quedat matemàticament campió amb 69 punts, deixant a hores d’ara en segona posició a la Unió Esportiva Rubí amb 59 punts.

El Vilanova, que es va batre aquest dissabte a casa de l’Atlètic Prat Delta, marxava a la mitja part amb un resultat favorable de 0-1 amb gol d’Ignasi Valldosera.  El Prat Delta, equip en zona de descens,  portava quatre partits seguits sense puntuar i ho va posar difícil a la segona part, sent en el temps afegit quan Alex Martos feia pujar  el marcador a 1-1.

El jugadors vilanovins ja varen estar a punt d’aconseguir el campionat el cap de setmana passat a casa contra el Sant Quirze del Vallès, però la derrota per 2-3 no ho va fer possible. El pròxim diumenge 13 de maig a les cinc de la tarda,  el CF Vilanova ja com a campió de la segona catalana, rep a l’Estadi dels Alumnes Obrers al Begues Club de Futbol, moment on de ben segur l’afició lloarà als campions.

De part de tot l’equip de La Ciutat del Garraf aprofitem per donar l’enhorabona als jugadors del CF Vilanova per aquest nou ascens a primera catalana.