Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

El Calmar Club Pati Vilanova es proclamen campiones de la Copa de la reina d’hoquei patins

Avatar photo

L'equip vilanoví va vèncer a l'Hostelcur Gijon a la final per 1-2

El Calmar Club Pati Vilanova s’ha proclamat, per segon cop en la seva història, campiones de la Copa de la Reina, després de guanyar per 1-2 al conjunt Hostelcur Gijón, en una final molt disputada.

Les asturianes van arribar al final de la primera part amb un gol a favor seu, però a la segona part la ràpida reacció de les vilanovines va fer aconseguir l’empat, gràcies a un gol de Maria Córdoba.

Un penal comès pel conjunt de Gijón sobre la jugadora Diana Silva, i que ella mateixa es va encarregar de llençar, va permetre avançar a les locals en el marcador, que ja no es va moure fins al xiulet final.

El Calmar Club Pati Vilanova va aconseguir una victòria en aquesta competició que no s’aconseguia des de l’any 2009. L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú farà una recepció a tot l’equip, aquest dimarts a la tarda.

Durant la mitja part de l’encontre es va fer l’acte de lliurament de premis de la Mini Copa d’hoquei, que enguany se celebrava per primer cop. L’equip Calmar Pati Vilanova van aconseguir el subcampionat, mentre que la primera posició va ser pel Voltregà.