S’obre la convocatòria a les proves d’accés a cicles formatius d’arts plàstiques i disseny

Del 13 fins al 22 de març es poden fer les inscripcions a les proves d'accés per als cicles de l'EMAiD

L’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD), obre aquest dimarts, 13 de març, el període d’inscripció a les proves d’accés per als cicles formatius d’Arts Plàstiques i Disseny.
Fins al 22 de març es poden fer les inscripcions per al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistent al producte gràfic interactiu; i per als Cicles Formatius de Grau Superior d’Interiorisme, de Gràfica publicitària, d’Animació, disseny de videojocs i entorns virtuals; i de Gràfica Interactiva, realitat virtual i augmentada. Aquest darrer cicle s’ofereix com a novetat per al proper curs, i està pendent d’autorització per part del Departament d’Ensenyament.

Les dates de preinscripció i matriculació són les següents:
Inscripció a les proves d’accés als cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior: del 13 al 22 de març de 2018 (part comuna i/o específica)
Preinscripcions: maig 2018
Matriculació: juliol 2018

L’horari d’atenció al públic és:
Als matins de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h.
A les tardes, dilluns, dimarts i dijous de 17 h a 19.30 h. L’Escola Municipal d’Art i Disseny és al número 8 de la plaça de les Casernes.

L’EMAiD ofereix xerrades i visites concertades per explicar els objectius i les sortides professionals dels cicles que imparteix.
Per a més informació podeu adreçar-vos al telèfon 93 893 28 46, o per correu electrònic a [email protected] També podeu trobar informació a la web www.vilanova.cat/emaid
També podeu consultar aquí el llibret amb l’oferta educativa del centre pel curs 2018/2019.