Sant Pere de Ribes organitza un taller de teatre a Les Roquetes

S’obre el període d’inscripcions fins al 19 de febrer

Nits d'escenari obert a Les Roquetes. Cedida

Per a aquelles persones interessades en el teatre, especialment en crear espectacles o representacions, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix un tallergratuït impartit per l’actriu Xènia Reguant, del 20 de febrer al 27 de març, tots els dimarts i dijous de 18h a 20h. El curs va adreçat amajors de quinze anys i es farà a la Sala Venus del Centre Cívic l’Espai, a les Roquetes. Aquesta és, a més, una de les accions complementàries i estratègiques que s’estan portant a terme de formació i dinamització amb motiu dels treballs de recuperació del Teatre Municipal de les Roquetes, que esdevindrà l’epicentre de les arts escèniques del nucli i vol convertir-se en bressol de noves formacions o companyies teatrals locals.

Els alumnes del curs faran improvisacions i exercicis teatrals per a crear petites peces de teatre que seran exhibidesa les instal·lacions del Centre Cívic l’Espai el dia 27 de març a les 19h, coincidint amb el dia mundial del teatre i la Mostra de Teatre que s’hi farà.

Les places del taller són limitades (fins a quinze places) i per a apuntar-s’hi cal omplir el formulari https://www.tmroquetes.com/formacio abans del 20 de febrer. Un cop rebuda la sol·licitud es contactarà amb les persones interessades per a informar sobre la disponibilitat de les places i formalitzar la inscripció.