Olivella acull una nova edició de les Festes de Tardor

Durant tot el cap de setmana hi haurà parades artesanals, food trucks i enguany es farà la demostració de quatre oficis

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es celebrarà les “Festes de Tardor, Fira de Pagès”, al nucli antic d’Olivella amb un programa que durant tot el cap de setmana acollirà diferents activitats com ara tallers i atraccions infantils, concerts, espectacles i demostracions artesanals.

Les Festes de Tardor són un reclam turístic per a Olivella ja que cada any es va consolidant amb més  activitats  i més afluència de públic.

Enguany la Fira començarà dissabte 21 d’octubre a les 12,30h amb  una cercavila de música que animarà els carrers. A les 17,30h hi haurà un espectacle infantil amb les Bruixes Burriac, un format de teatre familiar amb la història d’unes bruixes entremaliades. A les 19h Concert de Versions amb  Smooth.

Diumenge 22 d’octubre, a les 12 del migdia, cercavila a càrrec de les colles dels  Balls Populars d’Olivella i tot seguit actuació castellera amb la Colla Jove de Vilafranca. Com a cloenda de festa els Grallers de l’Escola de Sitges ens oferiran un concert.

Durant tot el cap de setmana hi haurà parades artesanals, food trucks i enguany es farà la demostració de quatre oficis: espardenyer, cisteller, cardadora de llana i neuler.