Nits d’escenari obert al Parc Pompeu Fabra de Les Roquetes

Les actuacions es faran els divendres 9 i 16 i dissabtes 24 i 31 d’agost

Nits d'escenari obert a Les Roquetes. Cedida

Ja està obert el càsting artístic per seleccionar persones i grups que vulguin actuar a la segona edició del festival “Nits d’escenari obert” que es farà al Parc Pompeu Fabra de les Roquetes els divendres 9 i 16 i dissabtes 24 i 31 d’agost, entre les 20 i les 21 hores. Aquest festival d’espectacles a l’aire lliure, gratuït i obert a tothom, va néixer l’estiu passat amb el propòsit de dinamitzar les nits d’estiu i promoure i realçar el talent artístic local. Una proposta cultural més que ha tirat endavant l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes juntament amb algunes entitats i comerços del municipi amb protagonisme del talent artístic local en dansa, teatre i música.

Al concurs poden participar artistes de totes les edats i de qualsevol disciplina (música, dansa, teatre, màgia, etc.) amb espectacles d’una durada d’entre 15 i 30 minuts com a màxim. Pel que fa als grups, es recomana que estiguin integrats per un màxim de cinc persones i com a mínim una d’elles haurà d’estar empadronada al municipi. Serà un jurat especial escollit per a l’ocasió i el públic assistent qui podrà valorar les propostes artístiques dels grups participants i escollir el guanyador amb el seu vot.

Per poder actuar cal enviar un missatge a l’adreça nitsdescenariobert@gmail.com, o bé trucar o enviar un missatge al telèfon 677 714 543.

La passada edició va ser molt ben rebuda per part dels veïns i veïnes amb una assistència de públic que va vorejar les 1.000 persones. Damunt l’escenari van actuar prop d’una vintena de grups de dansa, músics o solistes diversos que van aprofitar l’oportunitat per fer gaudir el veïnat de les seves habilitats amb el cant o el ball, principalment. A més, diversos artistes de la comarca van ser convidats per dinamitzar els espectacles.