“Nits a la fresca” durant l’agost a Les Roquetes

Es tracta d’unes vetllades musicals i d’espectacles amb concurs de talents locals i d’altres artistes convidats

Imatge cartell. Cedida

Les Nits a la Fresca al Parc Pompeu Fabra de les Roquetes (https://www.facebook.com/search/top/?q=nits%20a%20la%20fresca&epa=SEARCH_BOX) aixequen el teló demà divendres 9 d’agost amb la primera de les vetllades programades. En primer lloc actuaran els participants al concurs de talents, a les 20 h, i després el grup convidat Apocadixie Cotton Pickers, un trio de jazz i swing per fer ballar a tot el públic a partir de les 21.30 h.

Aquest festival d’espectacles a l’aire lliure, gratuït i obert a tothom, va néixer amb el propòsit de dinamitzar les nits d’estiu i promoure i realçar el talent artístic local. Una proposta cultural més que ha tirat endavant l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes juntament amb algunes entitats i comerços del municipi amb protagonisme del talent artístic local en dansa, teatre i música. Enguany és la 4a edició de les Nits d’estiu i el segon any que es celebra el concurs de talents.

Totes les nits programades comencem amb el concurs de talents (entre les 20 i les 9.30 h) i acaben amb una actuació d’un artista o grup convidat. La següent vetllada serà el divendres 16, amb el concert de la banda de punk-rock Zona Norte. El dissabte 24 pujaran a l’escenari Los Flamencorros un duo de rumba i flamenc, i tancaran la programació, el 31, The Reset Song, un grup que fusionen blues, rock, soul i funk.

La passada edició va ser molt ben rebuda per part dels veïns i veïnes amb una assistència de públic que va vorejar les 1.000 persones. Damunt l’escenari van actuar prop d’una vintena de grups de dansa, músics o solistes diversos que van aprofitar l’oportunitat per fer gaudir el veïnat de les seves habilitats amb el cant o el ball, principalment. A més, diversos artistes de la comarca van ser convidats per dinamitzar els espectacles.

Aquest estiu estava previst instal•lar una font lúdica al Parc Pompeu Fabra però les obres s’han posposat a la tardor per incloure algunes millores en el funcionament dels jocs d’aigua, com és la instal•lació de més d’un dipòsit per poder filtrar el 100% de l’aigua. D’aquesta manera, les nits a la fresca no han hagut de canviar la seva ubicació per afectació de les obres.