Niña Pastori captiva el Festival Terramar de Sitges amb entrades exhaurides

Un total de 25.170 espectadors han passat per la segona edició del Festival Terramar de Sitges, un 83,9% d’ocupació total de l’aforament

Imatge de Niña Pastori en concert. Foto: Festival Jardins del Terramar de Sitges

iña Pastori ha desplegat el repertori de la seva triomfal gira “Realmente volando” que inclou un recull de bona part dels seus grans èxits i temes del darrer àlbum “Bajo tus alas”. L’artista gaditana ha penjat el cartell d’entrades exhaurides al seu concert al Festival Terramar de Sitges, en una nit on el seu personal estil de fusió de flamenc i pop ha recorregut cançons que són autèntiques joies de la seva discografia. El concert ha començat amb “Dime quién soy”, “Amor de San Juan” i ha interpretat “La orilla de mi pelo”, “Cuando te beso”, “Cai” i “Cuando nadie me ve”, inclòs al seu àlbum “Joyas prestadas”, tots dos composats per Alejandro Sanz, i que van interpretar al concert de l’artista madrileny l’any 2017 al Vicente Calderón.

La banda de Niña Pastori, encapçalada per Julio “Chaboli” Jiménez Borja (director musical i percussionista), Luis Manuel Guerra (pianista), Manuel Jesús Urbina (guitarra), Jonatan Muñoz (baix), Yuri Nogueira (bateria), i Sandra Zarzana i Antonia Jesús Nogaredo als cors. Els ritmes flamencs, les buleries i les percussions, sempre presents als seus concerts han fet que el públic del Festival Terramar hagi anat pujant la temperatura d’un recital que ha embruixat els 2.100 espectadors que omplien aquesta nit l’auditori dels Jardins Terramar de Sitges.

ls directors del Festival, Joan Ramon Rodriguez i Carles Gilibets, han donat a conèixer les dades finals de la segona edició del Festival Terramar de Sitges, destacant els 25.170 espectadors totals als tretze concerts programats. Una ocupació que representa el 83,9% de l’aforament total, que enguany ha ampliat en cinc mil noves localitats fins arribar a les 30.000 localitats disponibles en tretze concerts. L’edició 2019 del Festival Terramar ha experimentat un augment de públic d’un 21,71%, respecte l’any passat que va reunir 19.704 espectadors. L’espai del Pop Up Terramar, la gran novetat de la present edició, ha superat els 18.000 visitants pels escenaris del talent local i el market d’artesania i moda.

Des del 19 de juliol al 4 d’agost, han passat per l’escenari dels centenaris jardins Aitana, Luis Fonsi, Super3, Joan Baez, George Benson, Film Symphony Orchestra, Rick Astley, God Save The Queen, Hombres G, Melendi, Morat, Duo Dinámico i Niña Pastori, que ha posat punt i final aquesta nit amb totes les entrades venudes.