Lliurats els Guardons literaris “Els Cinc Pins” de Sant Pere de Ribes

El lliurament dels premis es va fer el passat divendres dia 22 al CC L’Espai a les Roquetes

0
150
Imatge del lliurament dels 5 Pins. Cedida

El XXè Concurs literari de narrativa curta “Els Cinc Pins” ja té guanyadors. En la categoria d’àmbit nacional, “En Dani el dodo troba un bitllet de dos mil do-dòlars i mor de pneumònia”, ha estat la peça guanyadora d’Eloy Martínez i Simón (de Vilassar de Mar), premiada amb 550 euros. La millor obra en la categoria d’àmbit comarcal ha estat “A destemps” del ribetà Josep Mesia Nin, recompensada amb 350 euros. Enguany, s’han presentat un total de 61 relats curts, 7 d’àmbit comarcal i 54 d’àmbit nacional.

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar el passat divendres dia 22 de novembre a les 19h al Centre Cívic L’Espai a les Roquetes, amb la participació del jurat, diversos participants i representants municipals. L’actor roquetenc Óscar Jarque va conduir la jornada i l’actriu Maria Eugènia Casanova va posar la nota humorística interpretant algun dels seus personatges de l’espectacle còmic “7 d’amor”.

El certamen l’organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, conjuntament amb el CC L’Espai i la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI