Lliurament dels premis del concurs Negroliva de VNG

Dimecres que ve la biblioteca Joan Oliva acollirà el lliurament dels guardons d'aquest premi de microrelats de gènere negre

0
172
Imatge cartell de Negroliva. Cedida

La biblioteca Joan Oliva i Milà ha organitzat la setena edició del Concurs de Microrelats NegrOliva amb la col·laboració de Llorens Llibres, La Mulassa i l’Editorial Alrevés.

Dimecres dia 13 a les 20 h, la biblioteca acull el lliurament de premis d’aquesta edició, en un acte obert a tothom. El jurat del concurs, format per M. Rosa Nogué, Rosana Lluch i Veri Plana ha escollit els tres relats guanyadors: el 1r premi és per a “Més que germanes”, d’Antoni Alsina; el 2n per a “Punteria”, de Francesc Xavier Sumarro: i el 3r per a “Un bonic somriure sardònic”, d’Enric Gala.

Els contes sortiran publicats al blog ‘Fora del prestatge’ el mateix dia 13 a partir de les 20 h. Si voleu llegir-ne algun de les convocatòries anteriors, ho podeu fer en aquest enllaç.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la creació literària, la lectura i la difusió del centre d’interès de gènere negre i policíac de la biblioteca, la qual forma part d’un grup amb tres biblioteques més de la Xarxa: La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona, i Districte 6 de Terrassa. En aquestes biblioteques trobareu un espai dedicat a aquest tipus de literatura. Anualment, s’edita una guia conjunta amb tots els exemplars que s’han incorporat al seus fons específics.

FER UN COMENTARI