Lliurament dels premis del concurs Negroliva de VNG

Dimecres que ve la biblioteca Joan Oliva acollirà el lliurament dels guardons d'aquest premi de microrelats de gènere negre

Imatge cartell de Negroliva. Cedida

La biblioteca Joan Oliva i Milà ha organitzat la setena edició del Concurs de Microrelats NegrOliva amb la col·laboració de Llorens Llibres, La Mulassa i l’Editorial Alrevés.

Dimecres dia 13 a les 20 h, la biblioteca acull el lliurament de premis d’aquesta edició, en un acte obert a tothom. El jurat del concurs, format per M. Rosa Nogué, Rosana Lluch i Veri Plana ha escollit els tres relats guanyadors: el 1r premi és per a “Més que germanes”, d’Antoni Alsina; el 2n per a “Punteria”, de Francesc Xavier Sumarro: i el 3r per a “Un bonic somriure sardònic”, d’Enric Gala.

Els contes sortiran publicats al blog ‘Fora del prestatge’ el mateix dia 13 a partir de les 20 h. Si voleu llegir-ne algun de les convocatòries anteriors, ho podeu fer en aquest enllaç.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la creació literària, la lectura i la difusió del centre d’interès de gènere negre i policíac de la biblioteca, la qual forma part d’un grup amb tres biblioteques més de la Xarxa: La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona, i Districte 6 de Terrassa. En aquestes biblioteques trobareu un espai dedicat a aquest tipus de literatura. Anualment, s’edita una guia conjunta amb tots els exemplars que s’han incorporat al seus fons específics.