L’Escola Municipal de Música participa en la celebració dels 25 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música

El proper 10 de juny alumnes de l’EMMMAS actuaran en el concert final de la celebració del primer quart de segle de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

Alumnes de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges participaran el proper 10 de juny en el darrer dels actes programats en el marc del 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (l’ACEM). La celebració clourà amb un concert a l’estadi de Cornellà-El Prat amb més de 6.500 músics de tot Catalunya. Els estudiants de l’Escola Municipal de Música representaran Sitges en aquesta actuació que serà la darrera d’una sèrie de concerts que s’han realitzat des del principis d’any per commemorar el primer quart de segle de l’ACEM.

L’última actuació que ha comptat amb la participació de 13 alumnes de l’EMMMAS ha estat a Tarragona en un concert de banda multitudinari, que va reunir a la Tàrraco Arena Plaça 1.700 músics, de 59 escoles de música d’arreu del territori català per tocar junts sota la direcció del director d’orquestra i compositor Albert Gumí.

L’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Sitges ha participat també en altres propostes musicals de la celebració. La primera de les actuacions commemoratives va tenir lloc a Barcelona el passat 4 de febrer on el grup d’alumnes sitgetans va actuar en un concert de corda fregada Fiddle amb 1.200 músics. També va formar part d’una trobada de cor, el 3 de març, amb 1.700 cantaries. I un altre dels concerts que ha comptat amb la participació de Sitges ha estat a la trobada de guitarra i baixos, el 10 de març, amb 800 músics.