L’Escola de Música de Vilanova i la Geltrú celebra Santa Cecília

L'Escola-Conservatori de Música celebra la diada de la patrona dels músics amb diferents activitats i concerts

El 22 de novembre és Santa Cecília, patrona dels músics. I cada any l’Escola-Conservatori de Música Mestre Montserrat ho celebra amb activitats i concerts oberts al públic.

El concert de Santa Cecília es farà aquest diumenge 18 a les 19 h a l’Auditori Eduard Toldrà. La Banda de l’ECMM Mestre Montserrat, dirigida per Emilio Serrano, farà un concert tradicional amb la col·laboració del grup de Vents i Percussió de l’Escola, dirigit per Jordi Pons.

Dimarts dia 20 al matí l’Escola organitza un seguit de petits concerts a càrrec dels seus alumnes, dirigits a l’alumnat de les escoles de primària de la ciutat. Una bona manera de donar a conèixer tant els diferents instruments que s’imparteixen a l’escola municipal, com els diferents espais del centre.

El mateix dimarts a la tarda, a partir de dos quarts de sis i fins a les vuit, seguint amb la mateixa filosofia, s’organitzen concerts dels conjunts instrumentals oberts a tota la ciutadania.

Finalment, el dia de Santa Cecília, dijous 22, es farà un assaig obert a càrrec de La Simfònica del Conservatori. Serà a les 19.30 h a la sala Petita de l’ECMM Mestre Montserrat. La Simfònica assajarà obres de Jenkins, Sibelius, Glinka, Mozart i Stravinski.