L’Ajuntament de Sitges obre les portes de l’antic Patronat d’ASC

Després de formalitzar la compravenda entre l’Ajuntament de Sitges i la Generalitat de Catalunya, l’edifici de l’antic Patronat d’Acció Social Catòlica ja forma part dels equipaments de la vila

0
133
Imatge de la façana del patronat. Cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

Sitges compta amb un nou equipament, l’edifici que acollia l’antic Patronat d’Acció Social Catòlica, situat al carrer de les Parellades. L’edifici s’ha adquirit per 956.000 euros, finançats íntegrament amb diners provinents del romanent de l’Ajuntament de Sitges.

L’alcalde de Sitges en funcions, Miquel Forns, ha manifestat que “avui és un dia històric perquè la vila de Sitges pot comptar per fi amb un nou equipament públic. En el nou Mandat Municipal, que començarà aquest dissabte, el nou consistori disposarà d’aquest edifici i podrà decidir quin ús li vol donar a aquest espai. El tràmit no serà de seguida. La finca no està classificada com a equipament. Per tant, primer s’haurà de fer una modificació del Pla General i després un pla especial per determinar els usos que se li vulguin donar. En qualsevol cas, l’edifici ja és municipal, que és el més important, i a partir d’aquí es podran començar totes les passes”.

L’exalcalde, Miquel Forns, ha explicat que la compra de l’equipament ha estat possible gràcies a la situació de sanejament municipal i a la voluntat de venda de la Generalitat.

FER UN COMENTARI