La Fura dels Baus protagonitzarà la cloenda del Festival de cinema de Sitges

L'espectacle serà un homenatge a diversos mites del cinema fantàstic

La cloenda de la 50a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya tindrà com a protagonistes la companyia la Fura dels Baus que presentaran un espectacle a l’àrea de la Fragata, just a sota de l’emblemàtica església de Sitges, en l’entorn conegut com La Punta. El muntatge serà un homenatge a diversos mites del cinema fantàstic i tindrà lloc el dissabte 14 d’octubre a dos quarts de deu de la nit. L’objectiu del certamen, com han explicat en una nota, és “compartir amb el públic i amb Sitges un esdeveniment especial com aquest amb una gala serà oberta a tothom”. L’espectacle està produït per La Xarxa, i s’emetrà en directe per televisions de proximitat i el canal 159 de Movistar +.
La gala serà protagonitzada per la Fura dels Baus, que ha preparat un espectacle que girarà entorn diverses figures i icones del cinema fantàstic en una línia identificativa de la companyia. Durant la gala es lliuraran alguns dels premis més rellevants de la 50a edició del Festival. La resta de guardons es lliuraran en la sessió de cloenda del Festival, que se celebrarà a l’auditori amb la projecció de ‘The Lodgers’, el mateix dissabte.

‘Aelita’, aquest dijous al Prado

Per altra banda, aquest dijous 28, l’organització del certamen homenatjarà als seus fundadors en un acte que se celebrarà al Prado i on es projectarà el mateix film que va inaugurar el Festival l’any 1968: la producció soviètica de ciència ficció ‘Aelita’.