Garraf ara sona més que mai

La Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes ha acollit la signatura del projecte “Garraf Sona”, iniciativa liderada per l’Agència de desenvolupament econòmic Node Garraf amb la presència de representants d'una quinzena de festivals i esdeveniments de la comarca

Imatge de Grup, Garraf Sona. Cedida

En l’acte, acollit a la sala Celler de la Finca Mas Solers, s’ha fet la presentació de les principals accions del projecte Garraf Sona. Hi han participat representants del sector públic i privat, com els Concerts de Mitjanit, Cubelles Noir, El Tingladu, Feel Chill, Fes + Chapeau, Carpa Revolució, Festival Jardins Terramar, La Daurada, La Verema de Cubelles, Nowa Reggae, Secret Vida, Sitges Film Festival, Sons Solers, Temps de Vi i Vida Festival.

El segell Garraf Sona proposa la posada en marxa i desenvolupament d’un programa per la promoció i la comunicació dels festivals que amb periodicitat regular i de manera estable es celebren a la comarca del Garraf.

El propòsit de Garraf Sona és aplegar l’oferta d’esdeveniments i activitats relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura, entre d’altres

En aquest sentit, la primera de les accions presentades ha esta el cartell que es col·locarà a diferents estacions de tren (Estació de Sants i Passeig de Gràcia – Línia R2) i que recull el calendari d’esdeveniments sota el lema “Terra de Festivals”.

Per a la demarcació del Garraf la promoció conjunta de totes aquestes activitats vol propiciar una major atracció de públics i visitants, com també un major posicionament del territori en la vessant de turisme cultural en clau de festivals.

En acabar l’acte s’ha convidat a un vermut amenitzat amb una playlist segell “Garraf Sona”, ofert per Patates Piqué, col·laborador habitual d’algun dels festivals de la comarca.