El Fotomaig celebra els 15 anys amb un homenatge als pioners de la fotografia associativa sitgetana

Del 5 al 20 de maig el Fotomaig presenta una dotzena d’exposicions de temàtiques diverses repartides en deu sales de la vila.

Sitges es convertirà en un gran aparador per difondre l’art fotogràfic des d’aquest cap de setmana fins al 20 de maig. El Fotomaig 2018 compleix quinze anys i per celebrar-ho ret un gran homenatge als orígens de l’activitat fotogràfica a Sitges més enllà de programar exposicions i activitats habituals. Una altra novetat de la quinzena edició és la incorporació d’una nova sala expositiva: la Biblioteca Santiago Rusiñol. La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, organitzadora de l’esdeveniment, ha programat durant quinze dies amb mostres repartides per 10 espais expositius diferents amb instantànies de fotògrafs de Sitges i també d’altres punts del territori català, audiovisuals i el treball del fotògraf i empresari català Toni Riera (Barcelona, el 1950), amb una obra molt lligada a Eivissa i a la discoteca Pachà.

 La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, destaca que “enguany el Fotomaig fa 15 anys i ho celebra doblement amb una exposició i amb l’edició d’un llibre d’homenatge als pioners de la fotografia associativa a Sitges. Des de la Regidoria estem molts satisfets per haver participat en aquesta iniciativa i contribuir a retre un homenatge a totes aquelles persones que amb la seva afició i el seu art ens han deixat per a la vila un important testimoni i llegat històric sobre el dia a dia sitgetà. I com cada any agrair a la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans que un maig mes ompli Sitges d’aquesta explosió artística que entusiastes i entitats promouen a la nostra vila”.