Es presenta el cartell de la XXVI Fira d’Art de Sitges

L’artista Dolors Luján és l’autora de l’obra que representa de manera minimalista i poètica la Palmera Centenària , coneguda popularment com la Palmera Torta. Els creadors plàstics i col·lectius d’artistes poden formalitzar les inscripcions fins al 27 de febrer per participar en el procés de selecció per exhibir les seves creacions a la Fira d’Art

La XXVI Fira d’Art de Sitges se celebrarà els dies 6 i 7 d’abril i ja té cartell. La figura principal de la imatge gràfica és obra de l’artista sitgetana Dolors Luján. La creació, realitzada en coure tallat a mà, recrea d’una forma minimalista i poètica, una imatge històrica i icònica de la vila: la Palmera Centenària popularment coneguda com la Palmera Torta. El jurat especialitzat de la Fira d’Art, celebrada l’any 2018, va escollir per unanimitat aquesta obra de Dolors Luján com a guanyadora per ser la imatge gràfica d’enguany.

La Fira d’Art, organitzada per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes, incentiva la participació dels artistes amb aquest reclam artístic: escollir entre l’obra dels creadors participants la imatge de la Fira d’Art del 2020. La convocatòria de la nova edició de la Fira d’Art ha ampliat el termini i fins al 27 de febrer tant els creadors com també per primera vegada, els tallers i col·lectius d’artistes, poden presentar obres de dibuix, pintura, gravat i escultura.

Les persones interessades poden inscriure’s per via electrònica mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges. Fins al 27 de febrer a les 13 hores es pot presentar la sol·licitud telemàticament o bé també es pot gestionar a través de qualsevol OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana).

Per fer la preinscripció cal aportar obligatòriament el currículum vitae i un dossier fotogràfic de l’obra representativa que s’exposarà a la Fira.  Les imatges han de ser en format jpg.