El Festival dels Jardins Terramar de Sitges va tancar l’edició amb quasi 20.000 assistents i un impacte de marca d’ 1.654.000 euros

Està previst que l'edició del 2019 tingui lloc del 19 de juliol fins al 4 d'agost. També es commemorarà el centenari dels Jardins sitgetans i s'ampliarà l'espai de l'esdeveniment

El Director General del Festival Jardins Terramar, Carles Gilibets, valorava en roda de premsa el passat 28 de novembre quin havia estat el resultat de la primera edició del festival. A l’acte, celebrat a l’Hotel Me Terramar de Sitges,  hi assistien el Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Samper, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, Rosa Tubau, els principals promotors de l’esdeveniment, Jet Management i el president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Alex Esquiu.

Carles Gilibets agraïa a tots els participants del Festival la col·laboració establerta, especialment al Gremi d’Hostaleria de Sitges, a l’Ajuntament de Sitges, a la Diputació de Barcelona, i especialment a Estela Campanya per la tasca solidària que tant ella com el seu marit varen realitzar durant el festival i durant tot l’any per la lluita contra el càncer infantil.

Amb  un total d’un 82% d’ocupació i 19.704 persones, Gilibets relatava que el festival havia rebut les nominacions a set categories dels premis estatals FEST BIME 2018 i que es col·locava entre els cinc millors festivals de música a Catalunya. Així mateix, xifrava l’impacte de marca generat al voltant de l’esdeveniment en 1 milió 654 mil euros.

De cara a la pròxima edició,  el director general explicava quines seran les principals novetats, on destacava que amb motiu del centenari dels jardins sitgetans, la superfície destinada a l’esdeveniment musical s’ampliarà i assenyalava que hi haurà dues modalitats d’entrades. Serà en una d’aquestes dues modalitats, on tothom qui vulgui podrà visitar els jardins de manera gratuïta des de les set de la tarda fins a les onze de la nit. Finalment, Gilibets anunciava que les dates en què se celebrarà la segona edició del festival aniran compreses entre el 19 de juliol i el 4 d’agost, ambdós dies inclosos i que  a partir del quinze de desembre ja començaran a anunciar el cartell de cantants.