Les biblioteques de Vilanova i la Geltrú enceten el mes de maig a ritme de jazz

'Jazz en femení' és la proposta que portarà un concert a la biblioteca Armand Cardona i una xerrada a la Joan Oliva.

360

Les biblioteques de Vilanova i la Geltrú inicien la programació del mes de maig a ritme de jazz. Aquest dissabte dia 5 el vermut musical de la Cardona el protagonitza El Colectivo, amb Elisabet Raspall, Jordi Mestres i Ramiro Rosa.
A dos quarts d’una començarà el segon dels ‘Vermuts musicals’ de la temporada a la terrassa dels Llimoners de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.
Sota el títol #acordejazz, els assistents podran gaudir del jazz en directe d’aquest trio, acompanyat d’una copa de vi dels Cellers Unió, cooperativa reusenca, i unes ametlles dels Llegums Cuits Jané del Mercat Central de Vilanova i la Geltrú.

I dimecres 9 de maig el jazz es trasllada a la biblioteca Joan Oliva. Serà a les 19h amb la xerrada ‘Jazz en femení: de Mamie Smith a Nina Simone’, a càrrec de Teresa Torres, llicenciada en història de l’art i professora de música.
Aquesta especialista en el gènere realitzarà un recorregut per la història del jazz a través de la vida i l’obra de les seves cantants més emblemàtiques, com Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Dina Washington o Anita O’Day.

FER UN COMENTARI