Aitana prem el “PLAY” del Festival Jardins del Terramar de Sitges amb un show espectacular

Avui dissabte serà el torn de l'estrella internacional Luis Fonsi amb el seu show "Vida World Tour". Diumenge la Família del Super3 també aterrarà al festival

Imatge d'Aitana en ple concert. Foto: Festival Jardins del Terramar

Ahir nit l’artista catalana Aitana va deixar constància del seu talent innat i de la seva poderosa veu dalt de l’escenari del Festival Jardins Terramar. El públic que omplia el concert inaugural amb un ple a vessar, esperava amb impaciència el moment de l’inici del recital, que va comprendre un repertori total de vint-i-dos temes.

“Teléfono” va ser el tema triat per donar el primer cop d’efecte, un dels grans èxits de la seva discografia, amb més de 81 milions de reproduccions a Youtube. Les cançons del seu treball “Spoiler” han anat copant majoritàriament el concert, amb combinació d’alguns dels temes que Aitana va popularitzar al seu pas com a finalista per les gales del talent show OT 2017.

El públic que va exhaurir fa setmanes les entrades per al concert d’aahir nit va rebre totes i cadascuna de les cançons amb molt d’entusiasme, “Nada sale mal” i “Presiento”, que interpreta originalment amb el grup colombià Morat, varen ser dos dels moments més àlgids de la primera part del show. La versió de “Someone like you” d’Adele, fou un altre dels grans moments de la nit, així com el repàs a les cançons “Arde”, que va estar a la cursa per representar a TVE a Eurovisión, juntament amb “Lo Malo”, que va popularitzar amb seva companya Ana Guerra.

Aquest va ser un dels dos bisos que es va reservar pel tram final del concert, que va tancar amb un el clàssic “Procuro olvidarte” de Manuel Alejandro, en una nova demostració torrent de veu que posseeix Aitana.

 

Pròxims concerts

20 juliol: Luis Fonsi

21 juliol: La Família del Super3

25 juliol: Joan Baez

26 juliol: George Benson

27 juliol: Film Symphony Orchestra (FSO)

28 juliol: Rick Astley

30 juliol: God Save The Queen

31 juliol: Hombres G

01 agost: Melendi

02 agost: Morat

03 agost: Dúo Dinámico

04 agost: Niña Pastori