Afectacions a la mobilitat al nucli de Ribes pel festival Fes+Chapeau

El festival internacional d’arts escèniques es durà a terme enguany del 18 al 22 d’abril

En motiu de la celebració del Festival Fes + Chapeau, entre els dies 18 i 22 d’abril, ambdós inclosos, es produiran afectacions al trànsit rodat al nucli de Ribes.

El tram del carrer Major ubicat entre el carrer Lluís Companys i el de la Mare de Déu de Montserrat es tallarà al trànsit, atès que s’hi instal·laran els food trucks del festival. Els vehicles provinents de Sota Ribes i de la carretera BV-2112 seran desviats cap al carrer de la Mare de Déu de Montserrat, que serà de sentit únic en direcció mar i tindrà una velocitat reduïda a 20 km/h. En moments de màxima afluència de públic podrà tallar-se l’accés al nucli urbà des de la rotonda que connecta amb l’Hospital de Sant Camil. En sentit invers, el trànsit en direcció Sota Ribes es desviarà pel carrer Joan Maragall i qui circuli pel carrer Lluís Companys serà desviat pel carrer Major, en direcció al centre de la població.

La línia de bus interurbà que operada per l’empresa Plana (Sitges – Sant Pere de Ribes – Vilanova) també es desvia i passarà pel pont de la carretera BV-2113, tot i que estigui en obres. Com a recomanacions principals per millorar l’accés i evitar embussos, es recomana no circular amb vehicles a motor per la zona d’activitat del festival i no accedir a Ribes per la carretera BV-2112, optant per qualsevol de les altres entrades.