6è concurs de microrelats Negroliva a la biblioteca Joan Oliva

Els textos es poden enviar fins al 18 de febrer

La biblioteca Joan Oliva i Milà organitza el 6è Concurs de Microrelats NegrOliva amb la col·laboració de Llorens LlibresLa Mulassa i l’Editorial Alrevés.
A partir d’aquest divendres 26 de gener i fins la mitjanit del dia 18 de febrer, tothom qui ho vulgui pot enviar els seus microrelats a l’adreça electrònica microrelatsjoanoliva@vilanova.cat indicant l’assumpte Concurs NegrOliva i les dades de participació que s’inclouen en les bases. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui, però només es podrà optar a un premi final.
L’edat per participar és a partir dels 18 anys.
L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la creació literària, la lectura i la difusió del centre d’interès de gènere negre i policíac de la biblioteca, que forma part d’un grup de tres biblioteques més de la xarxa: La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, Montbau-Albert Pérez Baró de Barcelona i Districte 6 de Terrassa. En aquestes biblioteques hi ha un espai dedicat a aquest tipus de literatura. Anualment, s’edita una guia conjunta amb tots els exemplars que s’han incorporat al seus fons específics.
Els tres premis guanyadors rebran una ruta cultural i un lot de llibres gentilesa de les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa i de les editorials Alrevés i Libelista.

El jurat està format per Gregori Dolz, director de l’Editorial Alrevés; M. Rosa Nogué, escriptora i conductora del club de lectura La Crisàlide; Rosana Lluch, filòloga i gerent de la llibreria Llorens Llibres; i Veri Pena, llibretera a la llibreria la Mulassa.