El Mercat del Dissabte de Sitges s’amplia amb noves parades

Una xurreria, una cansaladeria i formatgeria, una parada de mel i oli d’oliva, una parada de rebost d’alimentació ecològica, i també, una parada de jardineria s’incorporen a partir d’aquest dissabte, 12 de juny al Mercat del Dissabte

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Mercat del Dissabte, situat a la plaça Catalunya, incorpora aquest dissabte, 12 de juny, 5 parades més amb l’objectiu ampliar la seva oferta i dinamitzar l’eix comercial del Poble Sec. Aquesta ampliació és una de les primeres accions de la campanya Deixa’t Inspirar per potenciar el comerç de proximitat.

A partir d’aquest dissabte, el Mercat del Dissabte disposarà d’un total de 9 parades. Les noves parades complementen l’oferta actual amb una xurreria, una cansaladeria i formatgeria (amb productes propis), una parada de mel i oli d’oliva (amb productes elaborats per ells mateixos, una parada de rebost d’alimentació (amb selecció de productes alguns productes ecològics), i també, una parada de jardineria i planter d’horta. Més endavant, a partir del mes de setembre, també s’hi afegirà una food truck de cuina mediterrània. Fins ara, el mercat comptava amb 4 parades, de les quals 2 són de fruita i verdures, una de pollastres a l’ast i una altra de pesca salada i olives.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, afirma que “les noves parades permeten donar més oferta de productes d’alimentació al mercat i ajudar a dinamitzar la zona comercial del Poble Sec, una zona molt important al nostre poble. Aquesta dinamització ajudarà als diferents comerços i serveis de la zona els matins de dissabte i fer conèixer les botigues  del Poble Sec als sitgetans i visitants”.

Per celebrar la incorporació de 5 noves parades al mercat, aquest dissabte a partir de les 11.30 h es farà un acte institucional de petit format que comptarà amb el parlament del regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, i amb l’actuació itinerant per les parades del mercat del grup Apocadixie Cotton Pickers que amenitzarà amb música la jornada.

L’horari del Mercat del Dissabte és de 7.30 a 14 h a la plaça Catalunya i compta amb les mesures anticovid com accés controlat i perimetrat per garantir la distància interpersonal d’1 5 metres.