Detingut un jove per un delicte contra la salut pública a Sant Pere de Ribes

Li van decomissar 46 embolcalls de cocaïna.

Agents de la Policia Local de Sant Pere de Ribes van detenir la setmana passada a un jove de 23 anys, d’origen albanès, que respon a les inicials A.M, per tinença de diverses bossetes que contenien cocaïna, presumptament destinades a la venda. 

Els fets van ocórrer quan agents de la Policia Local es trobaven realitzant un control estàtic de seguretat ciutadana, en prevenció d’actes vandàlics i fets delictius a la zona de les escoles de les Roquetes. Els agents van observar el jove al costat d’un vehicle estacionat amb les portes obertes, que en adonar-se de la presència policial va dipositar quelcom damunt de les rodes d’un altre vehicle estacionat al costat. Els agents es van apropar i van comprovar que els objectes que havia deixat eren dues bosses que contenien un total de 46 embolcalls de cocaïna. Davant la troballa, els agents van procedir a la detenció d’aquesta persona.

En l’escorcoll al detingut i al seu vehicle es van trobar diversos bitllets de 20, 10 i 5 euros i dos terminals de telèfon.