L’Ajuntament de Tortosa fa diverses actuacions de millora al cementiri municipal

Els usuaris disposen d'escales per accedir amb seguretat als nínxols dels nivells superiors i l'alcalde anuncia la creació d'un espai de columbaris

0
1684

L’Ajuntament de Tortosa continua treballant en la millora del cementiri municipal de Sant Llàtzer. Si l’any passat es va fer una important actuació de millora amb la pavimentació de tot el camí d’accés, aquest any el govern municipal hi ha fet noves inversions més enllà dels treballs de manteniment habitual. L’alcalde, Ferran Bel, la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, s’hi han desplaçat aquest matí per infomar de l’adquisició de diverses escales metal·liques que es posen a disposició dels usuaris del cementiri per tal de poder accedir amb seguretat als nínxols situats al tercer i quart pis. L’alcalde ha dit que durant l’any vinent s’adquiriran més unitats i ha avançat que es treballa en la creació d’un espai de columbaris on poder dipositar les urnes amb les cendres dels difunts. Aquesta inversió es planteja en el marc del nou concurs per a la gestió del tanatori municipal de Jesús, i es preveu que pugui estar disponible durant l’any vinent. En funció de la demanda, ha precisat Bel, es plantejarà ampliar l’espai disponible de columbaris.

En els últims dos anys, l’Ajuntament de Tortosa ha invertit més de 80.000 euros en actuacions de millora al cementiri.

Per avui i demà, i tenint en compte les moltes persones que es desplacen al cementiri amb motiu de Tots Sants, l’Ajuntament ofereix servei de transport gratuït amb un bus llançadora.

FER UN COMENTARI