L’Ajuntament de Tortosa renova l’enllumenat de l’avinguda Lleida

Les obres també suposaran una millora en la il·luminació de la zona destinada a aparcament, al costat del parc municipal

0
962

L’Ajuntament de Tortosa finalitzarà, aquesta setmana, l’obra de renovació de l’enllumenat de l’avinguda Lleida i de la zona destinada a l’aparcament, al costat del parc municipal gràcies a la instal·lació de 9 bàculs amb 16 lluminàries que permetràn millorar, significativament, la il·luminació d’aquest tram. L’aparcament, per la seva banda, comptarà amb 3 bàculs amb els corresponents projectors lumínics. Tal i com ha explicat Ferran Bel, alcalde la ciutat, l’execució de l’obra ha estat complexa tècnicament i ha requerit de la participació d’Endesa, Gas Natural i Aigües de Tortosa per poder tirar-la endavant. Les millores, que han tingut un cost d’11.000 euros, han estat una reivindicació tant dels comerciants com de l’associació de veïns del Temple.

D’altra banda, també s’han instal·lat llums en tres passos de vianants de Tortosa amb l’objectiu de millorar la seguretat en la circulació viària. Aquests es troben a l’avinguda Lleida i a les cruïlles del passeig Moreira/c.Canonge Massip i de la carretera Simpàtica/camí Rastre-Estació. La regidora de Mobilitat, Meritxell Roigé, ha explicat que s’estudiarà la instal·lació d’aquestes mesures de pacificació viària a altres punts de la ciutat segons els resultats que s’obtinguin.

 

FER UN COMENTARI