El saló “Celebrem!”, el nou empresariat i la Creu Roja, protagonistes d’Expoebre 2018

L’associació d’emprenedores ADEDEinaugurarà la 74a edició de la mostra

0
363

Avui el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Emili Lehmann, i Ramon Ferrando, director de Fira Tortosa, han presentat el programa d’Expoebre 2018. La mostra, que enguany arriba a la seva 74a edició,tindrà lloc del 28 d’abril a l’1 de maig.

L’encarregada de la inauguració oficial serà l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE), el dissabte 28 d’abril al matí.

Com a gran novetat, en aquesta edició hi haurà el saló “Celebrem!”, un espai incipient a la mostra de l’any passat. El regidor ha expressat la seva “satisfacció” per l’acollida d’aquesta iniciativa i n’ha destacat “el nombre d’expositors i la gran varietat de serveis i productes, amb tot el necessari per organitzar una celebració”. En aquest espai, els visitants hi trobaran, entre d’altres, propostes de càtering, moda i noves tecnologies. Lehmann agraeix la “confiança” que totes aquestes firmes han dipositat en Fira Tortosa. D’altra banda, considera que el saló és un bon recurs “per revitalitzar el comerç” de la ciutat.

“Fruit de l’esforç els darrers anys, hem crescut en tots els sentits”, ha manifestat Lehmann.Com en edicions anteriors, Expoebreacollirà “Ebreambient”, el Saló de medi ambient i sostenibilitat, amb la seva habitual “orientació educativa”, mitjançant activitats com tallers familiars sobre reutilització de materials. El dia 29 està previst que una empresa tortosina de reciclatge mostri els seus serveis als assistents i imparteixi una xerrada. També repeteix la Fira d’Activitats, un espai amb ofertes lúdiques i professionals, que constitueix “l’element dinamitzador” de la mostra.

Una altra deles protagonistes de la mostra serà “Expoactiva”, una instal·lació pensada perquè nous emprenedors, en bona part procedents del Viver d’Empreses, es donin a conèixer. Dissabte hi haurà una sessió de presentacions exprés (“elevator pitch”) d’aquests emprenedors i dilluns 30 un taller perquè els interessats pugui contactar amb les firmes.

Expoebre dedica una jornada a la Creu Roja, que enguany celebra els 125 anys de la seva fundació. En aquesta edició, l’entitat muntarà un “alberg de campanya”, perquè els visitants es facin una idea del funcionament d’aquests equipaments per a refugiats. Així mateix, el dia 29 hi haurà una taula rodona sobre la història de la veterana organització.

L’horari d’obertura de les instal·lacions d’Expoebreserà de 10.30 a 14 h i de 16 a 21 h. La nota acolorida d’enguany serà l’exposició de cinc diorames de clics, que representaran paisatges de les Terres de l’Ebre.

FER UN COMENTARI