Manolo Cardona serà el pregoner de les festes majors de Tortosa Cinta 2019

El president de l'associació de veïns de Santa Clara és al capdavant de l'entitat des de fa 30 anys i ha estat implicat en diverses entitats de la ciutat

0
412

El president de l’associació de veïns de Santa Clara, Manolo Cardona, serà l’encarregat de fer el pregó de les festes majors de Tortosa. L’Ajuntament l’ha designat en reconeixement als 30 anys que porta al capdavant de l’entitat, durant els quals ha treballat intensament tant pel barri com pel conjunt del centre històric de la ciutat.

A més de presidir l’associació de veïns de Santa Clara, actualment Manolo Cardona també és vicepresident de l’agrupació de confraries de la Setmana Santa de Tortosa i ha estat implicat en diverses entitats esportives, socials i culturals, en alguns casos com a membre fundador.

Com és habitual, el pregó tindrà lloc durant l’acte d’imposició de bandes a les pubilles i pubilletes, i de proclamació de les reines de la Cinta 2019. L’acte, que suposarà el tret de sortida de les festes majors de Tortosa, tindrà lloc el 24 d’agost al parc Teodor Gonzalez.

Aquestes setmanes, la regidoria de Festes està ultimant els treballs d’elaboració del programa d’actes de les festes majors d’enguany, que es presentarà en pocs dies juntament amb el cartell anunciador.

FER UN COMENTARI