L’Arxiconfraria de la Cinta lliura a Càritas i Creu Roja Tortosa 8.000 euros

És la primera donació de la campanya "2018 Any de la Cooperació i la Solidaritat"

0
902

La Reial Arxiconfraria Nostra Senyora de la Cinta va lliurar diumenge passat a Càritas i Creu Roja Tortosa un taló per un import de 8.000 euros, la primera donació de la campanya “2018 Any de la Cooperació i la Solidaritat”. Aquestes dues entitats tindran cura de gestionar aquesta aportació econòmica per combatre els problemes dels xiquets i xiquetes de la ciutat que viuen al límit de la pobresa i en pobresa severa.

L’acte de lliurament va tenir lloc a la Real Capella de la Cinta al final de la missa Dominica del mes de maig i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el primer majordom de l’Arxiconfraria, Javier Colina, Dora Vicient, secretària titular de Càritas, i Josep Anguera, president de Creu Roja Tortosa.

La campanya, que continua en ple funcionament, consisteix a recollir donatius a través d’un centenar de vidrioles distribuïdes per diferents establiments i al Mercat de Tortosa, i per les gestions directes que realitzen membres de l’Arxiconfraria a comerços, empreses i particulars.

FER UN COMENTARI