El Jutjat considera procedent l’acomiadament del cap de Cuina de l’Hospital de Jesús

El magistrat desestima així la demanda presentada per l'acomiadat contra GESAT

0
1904

El Jutjat de lo Social únic de Tortosa ha donat la raó a l’Ajuntament de Tortosa i ha declarat procedent l’acomiadament del cap de Cuina de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús fet per la societat municipal GESAT SAM en data 14 de novembre del 2017 per falta molt greu. El magistrat desestima així la demanda presentada per l’acomiadat contra GESAT.

En la sentència, datada del passat 20 de juliol, el Jutjat assegura que queda provada la connivència que hi havia entre el cap de Cuina i el director de l’Hospital -també acomiadat- amb un dels proveïdors del centre sanitari per obtenir productes alimentaris tipus gourmet per a ús particular com si fossin gelatines en pols. Aquests productes es carregaven periòdicament als comptes de l’Hospital falsejant el concepte de les factures.

Recordem que els fets van ser detectats per un membre del consell d’administració de l’Hospital que va denunciar el cas a Fiscalia l’agost de l’any passat. Paral·lelament, GESAT va obrir un expedient disciplinari que va derivar en l’acomiadament, al novembre, dels dos treballadors implicats.

Queda pendent la vista per l’acomiadament de l’exdirector de l’Hospital, així com dels procediments instats per GESAT per responsabilitat penal contra aquestes dues persones.

FER UN COMENTARI