La CUP vol votar al ple de Tortosa el cessament de Pere Panisello

Els cupaires retreuen al govern municipal que responsabilitzi GINSA i Sagessa de les irregularitats de contractació i a Movem Tortosa que faci "política aparador"

0
759

La CUP Tortosa portarà al proper ple de l’Ajuntament, via moció, el debat i la votació sobre el cessament del conseller delegat de GESAT, l’empresa de gestió sanitària municipal, Pere Panisello. Panisello està sent investigat per prevaricació, tràfic d’influències i falsedat documental i en va donar explicacions a la junta de portaveus del consistori i al consell d’administració de GESAT, la setmana passada. La CUP ha lamentat que l’alcaldessa, Meritxell Roigé, com a presidenta de l’empresa municipal, “no permetés” que el cessament es votés al consell d’administració i ha retret que el govern municipal responsabilitzi les gestores GINSA i Sagessa de les irregularitats de contractacions de serveis i subministraments.

Els cupaires també ha criticat que Movem Tortosa no se sumés a la petició de la CUP de cessar Panisello però ho demanés hores després del consell d’administració, via comunicat públic. “Estem una mica fartes de la política aparador”, ha dit Núria Rodríguez, portaveu del grup municipal.

FER UN COMENTARI