Roquetes i Jesús celebren conjuntament la Festa de Sant Antoni

La climatologia ha afectat doblement a la celebració de la festa de Sant Antoni que porten a terme conjuntament Roquetes i Jesús

0
508

Aquest any la climatologia ha afectat doblement a la celebració de la festa de Sant Antoni que porten a terme conjuntament Roquetes i Jesús. Primerament amb l’ajornament el diumenge 21 de gener per culpa de les fortes ventades i aquest diumenge 4 de febrer que per culpa de la pluja va aigualir la festa. Així i tot malgrat la pluja, el Patronat de Festes de Roquetes va decidir tirar endavant amb la festa que com de costum es va celebrar a la carretera de Roquetes a Jesús.

En aquesta ocasió per culpa de les inclemències del temps no es va celebrar la missa, es va fer la benedicció dels animals a càrrec dels rectors de Jesús i Roquetes i a continuació la degustació de coquetes i baldanes que es van repartir a tots els assistents.

Cal destacar com a novetat aquest any l’exhibició d’ensinistrament de gossos que va portar a terme el Club Ebre Agility amb la col·laboració del Club Agility Caniroig de Mont-roig del Camp, de la comarca del Baix Camp.

El president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, va voler agrair especialment a tota la gent que any rere any és fidel a participar de la festa, com per exemple escola d’equitació Hípica Equitor i també la col·laboració aquest any dels clubs d’agility Ebre Agility i Caniroig per fer una exhibició d’ensinistrament de gossos.

Per la seva part el membre de la direcció d’Ebre Agility, Pau Villa, va agrair l’oportunitat de participar en la festa per tal de donar a conèixer aquest esport caní.

L’exhibició d’ensinistrament de gossos també va comptar amb la col·laboració del club d’agility Caniroig, el seu president, Josep Borràs, va explicar que finalment es va optar per una pista de jumping que no té obstacles de contacte per evitar possibles relliscades dels gossos provocades per la pluja.

FER UN COMENTARI