Les Terres de l’Ebre presenten el Rural Pass que permet treballar en espais coworking de tot el país

El projecte permet treballar gratis tres dies cada trimestres en altres coworking per facilitar la mobilitat laboral

0
139
Pla americà de la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, i Begoña Garcia, gerent del CIS amb els Rural Pass. Imatge del 13 de novembre del 2019

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre i Terra Alta (CIS) ha presentat, aquest dimecres, el Rural Pass, una eina amb què facilitar la mobilitat laboral dels coworkers rurals arreu del país i fomentar més sinèrgies entre professionals. Amb el Rural Pass, els coworkers de tota la xarxa Cowocat_Rural podran treballar tres dies al trimestre, de manera gratuïta, en un altre espai rural de Catalunya o en algun dels Espais Amics (els urbans). Tanmateix, els membres d’espais coworking urbans també poden utilitzar el servei i anar a treballar tres dies al trimestre en un dels espais de la Xarxa Rural Pass.

L’eina és un incentiu més per a què persones que treballen amb les TIC s’interessin per desenvolupar la seva activitat professional en entorns rurals. El Rural Pass es va presentar en una trobada a Alemanya la setmana passada projecte CoLabora, que vol impulsar espais de coworking en zones rurals europees. De la reunió en va sorgir el plantejament d’internacionalitzar-lo i que aquesta xarxa s’estengués a nivell europeu.

FER UN COMENTARI