El Delta Music Festival cancel·la la seva primera edició

Durant els pròxims 4 dies es tornarà l'import total de cada compra

0
899
Imatge del comunicat del Delta Music Festival.

L’esdeveniment Delta Music Festival s’ha vist obligat a cancel·lar la seva primera edició. Així ho han anunciat mitjançant les xarxes socials: “A falta de 2 setmanes exactes, i per causes alienes a l’organització del Delta Music Festival ens veiem obligats a cancel·lar la primera edició que tenia previst celebrar-se el 2, 3 i 4 d’agost al Pla dels Catalans (l’Aldea). Agraïm tot el suport rebut des de l’Ajuntament de l’Aldea per facilitar-nos els tràmits i donar-nos suport fins al final, emplaçant a treballar per la realització d’un proper festival. Agraïm també el suport de l’empresa propietària del recinte “El Pla dels Catalans” per brindar-nos un espai perfecte per a la realització d’esdeveniments d’aquesta envergadura, i en què esperem tenir l’oportunitat d’organitzar un altre esdeveniment en un futur pròxim. Agraïm enormement a tots els artistes el fet d’haver confiat en aquest festival i els seus ànims després de la cancel·lació, i sobretot, agraïm el suport de la gran quantitat de clients que han adquirit els seus accessos, abonaments i packs. És per vosaltres bàsicament pel que lamentem no poder realitzar l’esdeveniment.

Durant els pròxims 4 dies es tornarà l’import total de cada compra, abonant pel mateix sistema pel qual es va realitzar el pagament. La devolució serà 100% íntegra incloent les despeses de gestió, de manera que el client rebrà exactament el que va pagar, sent així inexistent el greuge causat”.

El cartell comptava amb artistes internacionalment coneguts com Myke Towers, WADE, DEE DEE, Elilluminari, Raul Mezcolanza, Guille Placencia, New Limit, Henry Méndez, XRIZ, Miguel Serna, Marian Dacal o Chumi.

FER UN COMENTARI