El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el programa 30 Plus

Amb l’objectiu de reinserir al món laboral 30 aturats majors de 30 anys

0
356
Circ Raluy Legacy 728×90

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat el programa 30 Plus amb l’objectiu d’incorporar aquest 2019 al món laboral un total de 30 persones en situació d’atur majors de 30 anys. Aquesta iniciativa combina la identificació de les necessitats de les empreses del Baix Ebre, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació.

Els participants tindran un contracte laboral com a mínim de sis mesos en una empresa de la comarca beneficiària del programa i rebran formació relacionada amb el seu lloc de treball. Els requisits per apuntar-s’hi són tres: ser demandant d’ocupació, tenir més de 30 anys i disposar d’un nivell acadèmic preferentment baix. Per la seva part, les empreses es beneficiaran d’un ajut econòmic referenciat al salari mínim interprofessional mensual.

Les empreses interessades a participar en el programa 30 Plus poden adreçar-se a l’Àrea d’Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre. Per la seva part, les persones majors de 30 anys que vulguin beneficiar-se d’aquesta iniciativa hauran de donar-se d’alta al Dispositiu d’Inserció Sociolaboral (DIS) del Baix Ebre (https://dis.baixebre.cat). Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

FER UN COMENTARI