El Castell d’Amposta celebra Sant Jordi

De les onze del matí fins les nou del matí, les parades de llibres i roses es concentraran en aquest espai de la ciutat

0
424

La zona del Castell d’Amposta serà un any més l’epicentre de les activitats del Sant Jordi a Amposta. Dilluns 23 d’abril, des de les onze del matí i fins a les nou de la nit, les parades de llibres i roses, i també altres relacionades amb Sant Jordi, es concentraran en aquest espai de la ciutat. A més a més, coincidint amb aquesta diada, l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta i la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó faran jornades de portes obertes.
Durant la jornada també hi haurà la projecció dels curts del II Concurs Exprés de mini curtmetratges a Esardi. D’altra banda, a les 19:00 h., i com ja és tradicional, s’ha programat el Concert de Sant Jordi, a càrrec de la Banda de l’Escola de la Lira Ampostina, la Banda Juvenil de la Unió Filharmònica d’Amposta i l’Itec Orquestra. A més a més, el dia 23 d’abril també s’inaugurarà l’exposició de les fotografies presentades al concurs de fotografia Sant Jordi a través de les xarxes socials #LlegimAmposta2018, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal. Una exposició que s’estarà fins al 31 de maig.
Una de les novetats d’enguany serà el programa especial que Canal Terres de l’Ebre farà des del recinte del Castell. I és que durant tota la jornada, aquesta televisió territorial emetrà en directe tota la seua programació des d’Amposta, donant cabuda, a més a contingut sobre la ciutat.
I, aprofitant que Sant Jordi és dia lectiu, la plaça Ramon Berenguer s’omplirà, tot el matí d’estudiants de les escoles, que faran una mostra de representacions musicals dins el Festival de Sant Jordi de les escoles.

FER UN COMENTARI