Deu comerços s’acullen als ajuts a la modernització que concedeix Amposta

Al 2017 s’han atorgat un tot al de 15.000 euros d’ajudes, que suposen una inversió total de prop de 90.000 euros

0
442

Deu comerços de la ciutat es van acollir, al 2017, als ajuts a la modernització del comerç que atorga l’Ajuntament d’Amposta a través de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal. En total, l’Ajuntament ha concedit 15.000 euros en ajudes a aquests 10 comerços i parades del Mercat Municipal per implementar projectes de rehabilitació del local, eliminació de barreres arquitectòniques, eficiència energètica i modernització electrònica, entre d’altres.
Els 15.000 euros permetran una inversió total de prop de 90.000 euros i ajudarà a aquests comerços a actualitzar les seves instal·lacions.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que “el comerç i els serveis són motor de l’activitat econòmica de la ciutat”. “Estarem al seu costat amb tot el que calgui perquè continuïn sent-ho”, diu Tomàs, “i per ajudar-los a la modernització dels seus negocis”.

Aquest 2018, l’Ajuntament d’Amposta ha habilitat una partida de 18.000 euros per a ajudes a la modernització del comerç. Tots els projectes poden consultar-se a través del web de l’Ajuntament d’Amposta.

FER UN COMENTARI