Horta de Sant Joan acull el Concert de Nadal de la Banda de Música de la Terra Alta

A l'inici del concert ha fet un breu parlament el president comarcal, Carles Luz, i a l'acabar ha intervingut l'alcalde d'Horta, Joaquim Ferràs, qui ha lloat la tasca de la Banda Comarcal

0
591

La Banda Comarcal de la Terra Alta ha oferit avui el tradicional Concert de Nadal al Casal Municipal d’Horta de Sant Joan, on ha actuat per primera vegada. El concert ha constat de dos parts. A la primera part s’ha interpretat un repertori variat, amb el pasdoble ‘Gaudium’, de Ramón Garcia Soler; la banda sonora de la pel·lícula ‘La vida es bella’, del compositor Nicola Piovani;  el ‘Concerto d’amore’, de Jacob de Haan, i ‘Vents catalans’, de Ferrer Ferran.

La segona part ha estat marcada per la interpretació de temes nadalencs, com ara ‘Antonin’s New World’, d’Antonin Dvorak, amb arranjaments de Dizzy Stratford; ‘The Spirit of Christmas’, de Jacob de Haan; ‘Last Christmas’, de George Michael, amb arranjaments de Frank Bermaerts, i ‘White Christmas’, d’Irving Berlin, amb arranjaments de Naohiro Iwai.
En començar el concert ha fet un breu parlament el president comarcal, Carles Luz, per felicitar el Nadal als presents i per destacar la importància de poder gaudir en diverses ocasions durant l’any de les interpretacions d’aquesta formació musical terraltina en diferents localitats de la comarca. Finalment, ha intervingut l’alcalde d’Horta, Joaquim Ferràs, qui ha lloat la tasca de la Banda Comarcal.
La Banda Comarcal de la Terra Alta està integrada per un total de 28 músics de diferents poblacions de la contrada, dirigits per Marc Subirats i Calero.

FER UN COMENTARI