Dinou bars i restaurants participen a la 1a edició de la Ruta dels platerets de la carxofa i l’arròs

Avatar photo
Imatge de la presentació. CEDIDA

La Festa de la Carxofa i de l’Arròs arribarà enguany a la 25a edició i ho farà amb una novetat, incorporant l’arròs també com a producte estrella, juntament amb la carxofa. “Ja fa temps que els restaurants treballen la carxofa juntament amb l’arròs i, a més, creiem que és important vincular aquests dos productes”, ha dit l’alcalde, Adam Tomàs. La nova edició de la Festa de la Carxofa i l’Arròs, organitzada per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal amb el
suport de la regidoria de Turisme i Promoció Exterior, se celebrarà el diumenge 16 de febrer al Pavelló 1 d’Octubre a les 12 del migdia.

Com és habitual, hi haurà el tast popular (se’n preveuen uns 2.000) i tastos servits pels 9 restaurants que hi ha participen (se’n preveuen uns 5.000). Enguany, el preu del tast popular serà de 5 euros i els dels restaurants 3 euros. L’aigua i la cervesa serà gratuïta, mentre que el vi tindrà un preu d’1 euro la copa. Els tiquets ja es poden adquirir a l’Oficina de Cultura i Festes i a l’Oficina de Turisme. El mateix dia de la Festa també es podrà comprar el tiquet a les 11 del matí.

Ruta dels platerets de la carxofa i l’arròs

Una altra de les novetats d’enguany és la Ruta dels platerets de la carxofa i l’arròs, que se celebrarà els caps de setmana del 21 al 23 de febrer i del 28 de febrer a l’1 de març als 19 bars i restaurants participants d’Amposta. Els platerets, que tenen com a element protagonista la carxofa, tindran un preu de 3,5 euros. L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, explica que ‘’és una forma de posar en relleu tot allò que tenim en comú com a ciutat. Tenim una sèrie de restaurants que volem que treballen de forma conjunt oferint la gastronomia local en producte de proximitat i de qualitat’’, i afegeix: ‘’També és una manera de treballar de la mà administració i restauració’’. Tots els restaurants i bars participants en aquesta Ruta dels Platerets es podran consultar en un tríptic, on també es podrà visualitzar el tipus de tapa
que ofereixen cadascun d’ells.

Activitats complementàries

Paral·lelament a les degustacions gastronòmiques, s’han organitzat dues activitats complementàries els dies 15 i 16 de febrer, com la Ruta fluvial amb el llaüt ‘’Lo Sirgador’’ i la Ruta urbana per Amposta. ‘’Volem que els turistes que visiten Amposta durant aquests dies, no només aprofiten per degustar els platerets dels restaurants i del Pavelló, sinó que també aprofiten per visitar la nostra ciutat’’, argumenta el regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó.

D’altra banda, des del 14 de febrer i fins l’1 de març, els allotjaments d’Amposta oferiran un 10% de descompte en l’allotjament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’OMAC gestiona 15.043 cites prèvies el 2019

Notícia següent

Obert el període d’inscripcions per a la Fira-Mercat de productes artesanals del passeig de Sitges

Notícies relacionades