L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha instal·lat un cartell informatiu en un dels accesos a la urbanització Pineda de Santa Cristina

També es té previst dotar d'enllumenat amb set fanals solars a la zona de contenidors i les cruïlles més transitades

Imatge del cartell informatiu. (Cedida)

Les propostes de la primera edició dels Pressupostos Participatius han començat a fer-se realitat a la Pineda de Santa Cristina. La setmana passada es va instal·lar un cartell informatiu, a l’accés del davant del restaurant, que persegueix dues funcions: informar de la prohibició de construir a la urbanització i fer saber que està prohibit orinar al carrer. A finals d’any l’Ajuntament instal·larà set fanals solars a la urbanització amb la finalitat d’il·luminar les illes de contenidors de recollida selectiva d’escombraries i les cruïlles més transitades.

A Santa Cristina, les propostes que els veïns van decidir durant la primera edició dels Pressupostos Participatius van ser el cartell i la quantitat de fanals solars que l’Ajuntament hi pogués instal·lar amb la part del pressupost que es destinava a aquesta urbanització. En principi, amb el pressupost disponible, es podia col·locar un fanal. Com que l’Ajuntament ja tenia prevista la instal·lació de fanals en aquesta urbanització, n’instal·larà un més dels previstos inicialment, col·locant-ne un total de set.