El camí de Santa Cristina ja està asfaltat

La via forma part de la xarxa principal de camins del municipi i uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls

0
507

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha dut a terme els treballs d’asfaltat a l’accés de la urbanització Santa Cristina aquesta setmana, els dies 3 i 4 de juliol. La pavimentació s’ha fet en el tram d’accés a la urbanització a través del carrer Vall d’Aran, una zona que va quedar sense asfaltar quan es van fer les obres de la carretera nova. Aquesta via forma part de la xarxa principal de camins del municipi i hi passen vehicles freqüentment, ja que uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls. És per això que, des de la Regidoria de Medi Ambient, s’ha considerat prioritària aquesta intervenció. Leo Uceda, regidora d’aquesta àrea, ha afirmat que “era totalment necessari fer aquests arranjaments a l’entrada de Santa Cristina perquè és una de les principals vies d’accés a la urbanització i, fins ara, els veïns i els seus vehicles havien de passar diàriament per una via que estava en mal estat”.

El passat 17 de maig es va aprovar un contracte menor per pavimentar l’entrada a la urbanització Santa Cristina per un import de 41.510,70€. L’Ajuntament va demanar, el juliol de 2017, una subvenció dins de la convocatòria d’inversions en camins 2018/2020 al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Aquesta subvenció ha estat concedida per un import de 32.591,05€ que l’Ajuntament rebrà entre els anys 2018 i 2019.

FER UN COMENTARI