Turisme de Cunit comparteix estratègies del Penedès Marítim amb NODE Garraf

La regidoria de Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de Cunit continua mantenint contactes amb institucions del sector per a estudiar futures col·laboracions per a la promoció turística i el desenvolupament local.

0
630

Aquests dies, la Regidoria de Turisme i Patrimoni ha mantingut un nou contacte amb un dels organismes del sector econòmic i turístic del territori. Es tracta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, una entitat pública consorciada formada per administracions públiques i agents socials, dirigida per Isidre Also, amb qui Jaume Casañas va tractar diversos aspectes de l’àmbit turístic com els Habitatges d’Ús Turístic, la promoció de la Costa-Interior, la gastronomia local, els establiments hotelers, entre d’altres aspectes.

L’Agència és una eina que executa un seguit d’estratègies compartides amb l’objectiu de millorar l’actual situació econòmica i persegueix la generació d’activitat econòmica, la creació d’ocupació, fer visibles els actius i avantatges del territori, afavorir la continuïtat de l’activitat empresarial i la captació d’inversions i nous recursos.

Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit, en paraules del regidor Jaume Casañas: “Després d’aquesta primera trobada es confirma la idea inicial: que el NODE Garraf és una nova finestra que ens obre noves oportunitats de treballar conjuntament amb el Penedès Marítim. És molt important la col·laboració amb institucions i amb organismes d’aquest tipus per a coordinar accions conjuntes de promoció turística i desenvolupament local”. Casañas conclou “és molt necessari seguir treballant en clau Penedès, el nostre territori necessita comptar amb les sinèrgies de tot el territori enfocades al desenvolupament i promoció dels actius locals que, en definitiva, ho són de tot el Penedès“.

Casañas destaca que “en aquesta tasca, també és una peça clau, el Consorci de Turisme Penedès, com a coordinador de totes les iniciatives de promoció del territori que sorgeixin dins del Penedès”.

FER UN COMENTARI